KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - General Ferhat Akat İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Yazarla Buluşma Günleri

General Ferhat Akat İlkokulu’nda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkinlikleri Yazar Buluşması ile Devam Ediyor

Eğitimci yazar İnci YILMAZ ŞİMŞEK, Kırklareli, Lüleburgaz General Ferhat Akat İlkokulu’nu ziyaret ederek, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilere dilin zenginliklerini keşfetme fırsatı sundu.

Kırklareli’ye bağlı Lüleburgaz ilçesinde yer alan General Ferhat Akat İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ni, Lüleburgaz Lisesin’nde görevli eğitimci yazar İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in katılımıyla gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle coşkuyla hayata geçirdi. Eğitimci yazar, okulu ziyaret ederek dil bilincini güçlendirmeyi amaçlayan etkileşimli etkinlikler düzenledi.

Sınıflarımızda da proje atölyelerinde öğrenciler etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Öğrenciler, etkileşimli etkinlikler sayesinde dilin zenginliklerini bir arada keşfetmenin keyfini yaşayarak, dilimizin çeşitliliğini ve güzelliklerini fark etme imkanı tanıdı.

Okul müdürü Şenol BAYFİDAN, "dilimizin Zenginlikleri Projesi, dil bilincini güçlendirmeye ve kültürel mirasımıza sahip çıkmalarına önemli bir katkı sağladığını, bakanlığımızın başlattığı bu çalışmayı okulumuzda zevkle yapmaya devam edeceğiz diyerek düşüncelerini ifade etti.

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 09:09 - Görüntülenme: 80